- כללי
- ממליצים
לואיזה
קייטרינג לואיזה מכפר אבו גוש, נוסד לפני למעלה מעשור מתוך אהבה ליצירה קולינארית ישראלית אותנטית ועכשווית. כיום, לאחר אלפי אירועים, אנו גאים להגיש גם לכם חוויה מוקפדת, אותנטית ומענגת .
את המטבח מנהל השף נדב מלין, שחזר ארצה לאחר לימודי תואר ראשון באוניברסיטה למדעי הגסטרונומיה מטעם סלואו פוד באיטליה, קורס מאסטר ב Basque culinary center ובישול במטבח של Mugaritz (המסעדה השלישית בעולם על פי דירוג סן פלגרינו), מקים מחדש את סלואו פוד ירושלים ויהודה ומשלב טכניקות מודרניות, חומרי גלם משובחים ומטבח מקומי בלואיזה.
אנו בקייטרינג לואיזה מאמינים שהדרך ליצירת אירוע מיוחד, הינה באמצעות מציאת החיבור הייחודי בין מקום, אנשים ואווירה. לכן, גם ליצירה הקולינארית שלנו שותפים מגדלים ,יצרנים ואמנים מהסביבה והקהילה בה אנחנו פועלים.
בין אם מדובר בארוחת שף, חתונה, אירוע אינטימי לקבוצה מצומצמת או אירוע גדול של עד 400 אורחים, כמו באמנות, תהליך יצירת האירוע מתחיל בהכרות ומחשבה משותפת. השפים ענת לב ארי ועמית כהן יארחו אתכם במטבחנו באבו גוש לבניית תפריט יצירתי המותאם לכם באופן אישי ומתבסס על חומרי גלם אשר נבחרו בקפידה מיצרנים מקומיים: גבנים, דייגים, מגדלים ויצרנים קטנים, יקבי בוטיק ובתי בד משפחתיים, גינות אורגאניות ושדות בלאדי. את אלו נרכיב בדרכנו, באהבה ובמיומנות ליצירת מנות מודרניות, מדויקות ועזות טעם.
בהמשך תוכלו לטעום מהמטבח הישראלי החדש, המחבר בין האוכל לאדם ולסביבה תוך שמירה על עקרונות הבישול העילי.
לאחר הטעימה והרכבת התפריט נמשיך בתהליך בניית האירוע ובבחירת המקום. קייטרינג "לואיזה" פועל בכל רחבי הארץ ועובד בשיתוף פעולה עם מבחר גני אירועים באזור ירושלים והשפלה העומדים כולם לבחירתכם, לקייטרינג גן אירועים ל עד 150 סועדים באבו גוש, בנוסף, אנו מאמינים באירועים המחברים בין אדם וטבע ומתמחים בפתרונות קולינריים יצירתיים לאירועים ייחודיים, ביניהם אירועים במקומות לא שגרתיים.
נשמח להיפגש ולהתלוות אליכם באירועים הבאים.
ענת לב ארי ועמית כהן
קייטרינג לואיזה