- כללי
- ממליצים
קייטרינג מעשייה
בקייטרינג מעשייה אוהבים לערוך אירועים.
הציוד יורד מהמשאית, אגלי זיעה, מעמידים תנור, מישהו מחבר את הגז, שולחנות עבודה מועמסים עם שלל חומרי גלם, המטבח נבנה, הכל מקבל אט-אט צורה, אש נדלקת, סכינים נשלפות, ירקות נחתכים, מישהו טופח על בצק. נתחים של בשר מורמים באוויר, הדגים מנוקים, הכל רוחש בהתרגשות לבאות. בחוץ נבנים המזנונים, כלי נחושת ממורקים, מפות עולות לשולחנות, שוב עוברים על הזמנים, מבריקים כוסות, ארגזי ירקות יוצאים מן המטבח מחכים בתורם לעלות אל העמדות.
תדריך ארוך, מחדדים נקודות, לובשים ג'קטים, מכפתרים חולצות, קושרים סינרים, עוד רגע זה מתחיל, רגעים אחרונים, הריכוז בשיא, עוברים על הכל שוב ושוב, לכל אחד תפקיד מוגדר והנה זה בא. אנשים נוהרים, משקאות נמזגים, השולחן הכי ארוך שראיתם, ועליו אינספור פיתויים קטנים וגדולים. דליקטסים. מעדנייה. גושים גדולים של גבינות בקר וצאן ממחלבות בוטיק, או בשרים ונקניקים מעושנים לצד לחמי שאור ריחניים, דגים מעושנים, כבד קצוץ במרקם המושלם. בלוטות הטעם מתחילות להיפתח. זיתים שבורים, ממרח חצילי גריל, קרם פלפלים אדומים, פסטו עשבים וחמאה צהובה ממתינים לעלות על פרוסות של מיני מאפה טריים. החיוך עולה על השפתיים. מהמטבח יוצאות מנות קטנות, מושלמות, מתוחכמות, מסתובבות בין האורחים. אי אפשר לעמוד בפיתוי.
ההצגה מתחילה. כל ערב מחדש זה צריך להיות כאילו זאת הפעם היחידה... כמו בחיים.
הכל מוקפד עד לפרטים הקטנים. זה לא דומה לשום דבר שכבר ראיתם. לשום דבר שהאורחים שלכם ראו.
תפיסת האירוח של קייטרינג מעשייה מתחילה באנשים – מקשיבים ולומדים להכיר את אופי הקהל ואת סוג האירוע. בשיתוף פעולה מלא אתכם, בעלי האירוע, מעשייה בונה תפריט, המתאים לאופי האירוע ולאורחיו.
את מעשייה מנהלים:
חיים סבג: המרכז את כל הנושא התכנוני והקולינארי של האירועים.
מייק אילן: אחראי על הפן הלוגיסטי והוצאת האירועים לפועל.
אבירם מאיה: מנכ"ל מנהל את תיקי הלקוחות.
ערן סיבוני: השף הראשי.
יפתח שלף : שף אחראי אירועים
ונטע עידו: שמחברת את הכל יחדיו.
האנשים במעשייה באמת אוהבים את מה שהם עושים.